Viure en Ioga

apren

Quan parlem de “viure en ioga” és quelcom literal, viure en l’estat de ioga, d’Unitat.

Nosaltres ens referim a que viure en ioga és “sé conscients” del què succeeix en el Moment Present en Tot. Tan en l’Acció, com en la Quietud, en el que fa referència tant el cos, com en la ment, o en les emocions que es mouen al llarg de la vida. 

A Occident s’ha entès però que “ioga” és sobretot una “praxis” que es realitza en un centre de ioga, un gimnàs, un centre especialitzat, o a la pròpia Llar. Ara bé, si aquest “esdevenir conscients” en l’Ara i Aquí si l’integrem veritablement a la nostra vida ens ajudarà a que siguem capaços de viure les nostres vides amb molt més benestar i consciència.

Coneix les eines bàsiques per una experiència del ioga pausada que s’integri a la teva vida

És per aquest motiu que creiem que el ioga es molt vàlid en la nostra societat actual, per la seva practicitat en tots nivells, perquè si ho prenem inicialment com un hàbit de pràctica regular aquesta acaba s’integra i nodrint la qualitat de les nostres vides.

Si vols conèixer les bases del ioga, començar una pràctica, t’invitem a que t’iniciis amb nosaltres i llegeixis el què volem compartir amb tu.